Kalveknæ og børneortopædi

Børneortopædi

Hvilke mulighed findes der inden for kalvknæ og behandling heraf , hvor i landet finder man specialister inden for børneortopædi eller .feks. rygkirurgi og skulderkirurgi.

Vi har fundet et børnehospital med erfarne læger inden for børneortopædi – Der er tale om speciallæger der kun arbejder med netop deres spciale – således har kirurgerne inden for borneortopædi stor erfaring inden for børneotopædiske område- og konstant opdateret omrking forskning samt nye behandlingsmetoder. her kan du finde specialister i børneortopædi.

Kalveknæ

Ved kalveknæ vender benene indad således at knæet på højre og venstre ben er langt tættere på hinanden end normalt. Det er ikke unormalt at små børn har kalveknæ men her forsvinder det langsomt sammen med at barnet vokser op – Hvis bør er udpræget kavleknæet kan det skyldes mangel på D-vittamin . En anden årsag til kavleknæ kan overvægt hos helt små børn . Her kan du læse mere om specialister i kalveknæ

Rygkirurgi

Ændringen i alderssammensætningen i befolkningen har givet øget efterspørgsel på specialister i rygkirurgi – således er antallet af operationer og behandlingsformer inden for rygkirurgi de seneste år vokset kollosalt – Her kan du finde et erfarent hold af læger med speciale i rygkirurgi.  Inden for de sidste par år er evidensgrunlaget for rygkirugi inden for ryglidelser og i særledes hed inden for lumbal diksusprolaps, spinal stenose og sondylolistese

Skulderkirurgi

Skulderkirurgi handler om behandling af mange forskellige skulderskader, tit og ofte kan skulderkirurgi lave f.eks. operationer ved rotatorcuff syndrom eller frigørelse af frossen skulder. Skulderkirurgi kan omhandle operation eksempelvis af slidgigt i skulderhøjdeleddet eller slidgigt direkte i skulderleddet. Tit og ofte kan skulderkirurgi ved kikkertoperationer klarer at frigøre patienter for mange smerter.