Find billig tatovering i København

Hvis du er bosat i hovedstadsområdet, og barsler med tanken om at blive tatoveret, find da en billig tatovering København. Der er mange ting man skal være opmærksom på, før man får en billig i tatovering København.  Her er nogle gode råd:

Få en god nattesøvn før din tid hos tatovøren. På den måde er du frisk og veludhvilet, og mere mentalt klar på at udstå den smerte, der kan være i forbindelse med at blive tatoveret. Endvidere er det essentielt, at spise et godt måltid inden din session. Du kan eventuelt medbringe lidt mad og drikkelse, hvis din session trækker ud.

Yderligere er det vigtigt, at man husker alle billeder, inspirationskilder og referencer. Du har muligvis sendt det til din tatovør, men det kan være gået tabt. Her er digitale billeder bedst, da de ofte er af bedre kvalitet. Desuden skal du helst undgå alkohol og koffeinholdige drikkevarer, både på dagen og dagen før din tid. Disse ting kan nemlig sætte blødningen hurtigere i gang, så blækken ikke sidder ordentligt fast i huden.

Det skal du gøre efter din session

Når du så har fået en god, billig tatovering i København, er der nogle generelle råd til, hvordan du skal gøre for at få det bedste resultat.

Fjern først folien 6-7 timer efter din session. Vask den herefter blidt men grundigt med sæbe uden alkohol, parabener og parfume. Derefter skal den duppes tør med køkkenrulle. Her er det meget centralt, at du ikke gnider køkkenrullen rundt i tatoveringen. Smør bagefter et tyndt lag af creme på, så din hud kan ånde. Gentag denne proces 2-4 gange om dagen, indtil din tatovering er helet. Dette tager som regel 7-14 dage, alt efter størrelse. Undgå dog lange bade.

Der er andre gode råd, når du har fået en billig tatovering i København. Disse vil komme i et fremtidigt blogindlæg.