Flyverdragter og Regntøj

Hvad skal man gå efter når man vælger flyverdragt og regntøj

Hvilket mærke skal man vælge når man skal købe regntøj og flyverdragter eller hvad skal man kigge efter? Her vil vi forsøge at finde nogle gode råd – der gør jer klogere når I skal vælge flyverdragt og regntøj til jeres børn. Læs f.eks. om CeLaVi og Helly Hansen

Valg af flyverdragt

Når man skal vælge flyverdragt skal man kigge på sikkerheden og pasformen. Det handler om at flyverdragten skal give dit barn de bedste betingelser for at lege, hvorfor man kritisk skal sikrer at barnet frit kan bevæge sig i og lege og løbe i flyverdragten. En flyverdragt er ikke regntøj, hvorfor man ikke bør vægte vandtætheden som det vigtigste men , det er centralt at der er tale om en flyverdragt der holder numsen tør. Noget af det man kan teste er om hætten på flyverdragterne man kigger på kan tages af. Visse flyverdragter er blevet kritiseret for at kunne kvæle barnet , hvis de løber ind i gren, hvorfor det optimale er at hætten kan tages af. Tit og ofte er nemmest at finde sin flyverdragt online, hvor det er muligt at finde tests og anmeldelser af flyverdragten.

Valg af Regntøj

Når man skal vælge regntøj til sine poder skal man altid kigge efter dets evne til at holde barnet tørt, det kan virke lidt banalt men det er vitterligt langt fra alt regntøj der kan holde ens børn tøre. Personligt er vi gode erfaringer med CeLaVi , men jeg har tit og ofte også hørt at Helly Hansen skulle være regntøj der virkeligt holder vand. Her kan finde CeLaVi regntøj til gode priser.