Super billigt

Billig og Cool netbutik med alt i tv kanaler

Her kan du blive kloger på DVB-T og se hvilket udstyr du skal bruge for at se gratis tv ligesom du kan lærer om Boxer CA Modul

Dvb-TV?

Hvis du har digital satelitmodtager så kan du modtage DVB-T . I de fleste nye TV er DVB-T indbyggget så her her er udfordingen mininal , hvis du istedet modtager tv via stueantenne så skal du have en DVB-T modtager – Vi har her fundet en internetbutik, hvor du kan blive klogere på de mange sateligt og box løsninger og altså også DVB-T.

Gratis TV Kanaler?

Søger du efter et godt sted hvor du kan få overblik over hvilket udstyr du skal bruge hvis du gerne vil se gratis tv ? Hvis du ikke gider de mange pakkeløsnigner og blot ønsker adgang til de kanaler der er gratis og eller du er berettiget til gennem din licens. Så kan du her finde en internetshop der giver dig en fantastisk indsigt i de muligheder og de udstyr du skal bruge for at se gratis tv.

CA Modul fra Boxer

Har du en fladskærm med MPEG4 tuner så er det eneste du har brug for er et CA modul og du kan se digitalt tv. Her kan du finde en CA modul til attraktive priser ved nem og overskuelig e-shop. Boxer TV har disse CA modul i ders moduler . Så du kan altså få et Boxer Ca modul.

Stueantenne

Hvis du har en almindelig stueantenne så har man faktisk nogel spændende muligheder både for gratis tv og for i kombination med med Boxer TV at modtage mange gode kanaler. Her kan du læse videre om hvilke muligheder du har for at kombinere stueantenne med Boxer TV og muligheder med forskellige Boxer Modul.