Tætningslister til kølehuse

Tætningslister

Tætningslister til træ vinduer og døre, sidder placeret langs mellemrummet mellem karm og selve rammen på vinduet eller på døren. Ofte er vil eksistere et lille hulrum mellem falsen og karmen, hvor tætningslisterne til træ vinduer og døre er placeret.

 

Til træ vinduer og døre

Det er essentielt og kan ikke fremhæves nok, at de tætningslister til træ vinduer og døre du vælger at erhverve dig, er lavet af en materiale med fleksible egenskaber. Fleksible tætningslister til træ vinduer og døre kan nemlig dæmme op for dørens eller vinduets forskydning, udvidelser og sammentrækninger, som altid vil ske, når man arbejder med naturmateriale som fra træ. Når man taler om tætningslisterne fleksibilitet, som betegnes det som tætningslisternes tilbagespringsevne.

Til Kølehuse

Står man overfor at skulle finde tætningslister til kølehuse, så er det specielt vigtigt at kigge efter tilbagespringsevnen. Hvis man benytter sig af tætningslister til kølehuse, som ikke er tilstrækkelig fleksible risikerer man at nedsætte kølehusets evne til at holde indholdet nedkølet. Derfor kan det godt betale sig, at købe tætningslister til kølehuset i en høj kvalitet. Måske koster det lidt ekstra, men de penge er godt givet ud, da man i den anden ende kommer til at spare endnu mere på elregningen.

Spørg din forhandler til råds, når du skal ud og købe tætningslister til kølehuset. Der findes forskellige materialer, som egner sig bedst til forskellige former for tætningsopgaver, så det kan godt betale sig bruge lidt tid på at sætte sig ind i disse forskellige tætningslister, hvad enten målet er at finde de bedste tætningslister til træ vinduer og døre eller man er på udkig efter tætningslister til kølehuse.