Pusleunderlag

Godt pusleunderlag

Der er ikke noget man som forældre hellere vil end at passe på sit barn og give det den bedste start på livet, og som baby er ét af de steder man tilbringer mest til, et pusleunderlag på et puslebord, på gulvet, på et almindeligt bord eller lignende. Ofte er blødheden og kvaliteten af et pusleunderlag overset, men hvis det var muligt at spørge en baby om dens ærlige mening mellem to forskellige typer pusleunderlag, vil den med garanti kunne fortælle hvilken model den foretrækker.

Et pusleunderlag kan fungere som en løsning på en manglende puslepude, men det kan også bruges ovenpå en puslepude for at øge komforten for babyen. Ofte forbindes et pusleunderlag dog med noget man tager med sig rundt, hvorfor en model som er nem at rulle sammen og som ikke fylder meget, absolut er at foretrække. Som forældre til en baby har man jo i forvejen nok at slæbe rundt på.

Brug af vådservietter

Ligesom der er forskel på komforten i de forskellige pusleunderlag, er der også forskel i komforten ved de forskellige typer af produkter til at få tørret numsen med. Mange forældre foretrækker skumvaskeklude, men vådservietter er absolut heller ikke en dum ide. Til forskel fra skumvaskeklude, behøver man ikke vand for at få en våd klud, hvilket absolut er på smart hvis man er på farten og der ikke lige er vand til rådighed – for vand skal der altså til når babyen skal rengøres. Et lækkert og praktisk pusleunderlag og en pakke vådservietter er derfor en helt perfekt kombination for forældre på farten eller som blot vil gøre det nemmest muligt for sig selv.