Smørefett

Smørefett og smøreolje i høj kvalitet

Forlæng dine industrielle maskiners levetid med smøreolje og smørefett i høj kvalitet fra Square Oil. Square Oil har siden 1961 samarbejder med det man i dag kender som Castrol og er eksklusiv forhandler af flere produktserier.

Smøreolje til danske og norske virksomheder

Smøreolje i høj kvalitet kan forlænge levetiden af dine industrielle maskiner ved at mindske fritionen og slidtagen. Ved at anvende den korrekte smøreolje holdes de bevægelige dele af maskineriet smurt og mindsker derved sandsynlighed for driftstop og nedbrud.

Smørefett

I visse tilfælde kan det, ud over smøreolje, være nødvendigt, at tilføre smørefett for at sikre den nødvendige tætning og sikring mod vand og damp så maskinerne ikke lider last. Denne specialiseret forhandler kan tilbyde et stort og varieret udvalg smørefett uanset om du har brug for smørefett, der skal kunne tåle høje eller lave temparaturer eller skal kunne bruges i fødevareindustrien. Du kan på forhandlerens hjemmeside se det store produktsortiment og de forskellige egenskaber de kan tilbyde inden for smøreolje og smørefett.