Medicinglas

Medicinglas

Leder I efter Medicinglas, så har vi et godt tip lige her. Dette firma kan levere mange forskellige slags emballage og indenfor meget kort tid. På deres omfattende hjemmeside kan man læse om deres forskellige emballagetyper og se billederne af dem. Men de har også flere Medicinglas end dem, som man kan se på deres hjemmeside. Hvis man ikke kan finde det, som man skal bruge, på deres hjemmeside, så kan man bare kontakte dem og de kan enten skaffe det eller de kan specialfremstille det til jer.

 

PET Emballage

Og hvis det er PET Emballage du kigger efter nu, så kan du her finde både PET flasker, PET dåser og andet. Og så er deres priser konkurrencedygtige, så de kan godt hamle op med andre firmaer indenfor denne branche. De kan levere fra den ene dag til den anden, hvis det drejer sig om hverdage. Dermed kan I få leveret det PET Emballage, som I har behov for i jeres situation. Man kan læse meget mere om alt dette på deres hjemmeside. Har man spørgsmål, så kan man kontakte dem.

 

Aluminiumsflasker

Kigger du også efter nogle egnede Aluminiumsflasker, så er du hélt sikkert kommet til det rette sted. Hvis de ikke umiddelbart har det på lager, eller i deres faste sortiment, så kan de fremstille det. Så i dette firma har du alt indenfor emballage, da de er så fleksible som de er. Så kan jeres udfordring med Aluminiumsflasker nemt løses. Ligeledes er de bl.a. medlem af Dansk Erhverv, Dansk Industri og Teknologisk Institut. Det er jeres sikkerhed for god kvalitet og god forretningssans.

 

Plastdunke

Her har de naturligvis også et bredt udvalg af Plastdunke i forskellige farver, størrelser og med forskellige kapsler. Og hvis det skal være ekstra smart, så kan de dunke du bestiller hos dem også stables. Og hvis I skal bruge dunke med skala, så kan de også skaffe det. Dette firma har beskæftiget sig med emballage siden 1941, så de er fagfolk. Og som sædvanlig så kan de specialfremstille jeres Plastdunke, hvis I ikke lige ser det I skal bruge i deres standard sortiment. Man skal bare kontakte dem.