KaVo units

KaVo units i tandlægeklinikken

Det daglige arbejde i tandlægeklinikken bliver meget lettere hvis udstyret er i orden. Især klinikkens unit er vigtig. Hos Dent Support forhandler vi units til tandlægeklinikker fra KaVo.

KaVo Dental er en verdens førende producenter af units til tandlægeklinikker og det er ikke uden grund. Produkterne er både funktionelle, driftsikre og gennemtænkte til mindste detalje.

Med udgangspunkt i en konstant produktudvikling og et hav af funktionelle detaljer, tilbyder KaVo et bredt sortiment af units og tilbehør, som kan matche behovet på enhver klinik.

Vi har stor erfaring med forhandling, levering og support af units og hele KaVos produktsortiment.

Dental værktøj, vinkelstykker og turbiner

Godt værktøj er det halve af arbejdet – også for tandlægen
Værktøj som turbiner, mikromotorer, koblinger og vinkelstykker hører måske til klinikkens mest vigtige udstyr og er en væsentlig del af enhver moderne tandlægeklinik.
Høj kvalitet holder i mange år og gør derfor tandlægens arbejdsdag i klinikken nemmere.
Hos Dent Support forhandler vi kun dental værktøj, motorer og tilbehør til klinikken af høj kvalitet og vi tilbyder servicering og reparation både i din klinik og på vores værksted. Derfor kan du trygt handle hos Dent Support når du skal købe turbiner, mikromotorer, håndstykker,  vinkelstykker, koblinger, airscalere samt tilbehør til din dental klinik.

Dent Support forhandler udelukkende værktøj som vinkelstykker og turbiner fra førende producenter som KaVo og W&H.