Alessi

Lækre designer artikler til boligen

Find konkurrencedygtige priser på alle former for arikler til boligen hos forhandler, som har specialiseret sig inden for design produkter fra både ind- og udland. Forhandleren har ikke nogen fysisk butik, men sælger udelukkende sine produkter online, hvilket i sidste ende giver dig som forbruger nogle endnu bedre priser.

Produkter fra Zone

Forhandleren har stort set det komplette sortiment fra den velkendte producent Zone, som siden 1990’erne har specialiseret sig i veldesignede produkter til hverdagen. Zone har hovedsageligt 4 kategorier, nemlig Gourmet, Wellness, Moments og Outdoor – fælles for dem alle er, at der er tale om at kombinere funktionalitet med et unikt design, der forenes med tidens trend. Produkterne fra Zone er hovedsageligt koncentreret omkring køkkenet og badeværelset, hvor udbuddet tilgengæld er umådelig stort.

Produkter fra Alessi

Er du mere til italiensk design, så kan det være at forhandleren kan friste med forskellige produkter fra Alessi. Alessi producerer flotte og stilrene designer produkter til køkkenet – lige fra æggeur, bestik til stempelkander. Det er kun fantasien der sætter grænser for produkterne fra Alessi. Du kan købe det hele online og tilmed fragtfrit hvis bestillingen er over DKK 500,-