HandiCare Travel

HandiCare Travel – rejser målrettet handicappede

HandiCareTravel er et meget seriøst formidler af rejser til handicappede. I sammen med med HandiConsult tilbyder Handicare vejledning af handicappede, som gerne vil ud at rejse ud i hele verden eller komme på en skøn ferie i selvskab med familien. Endvidere sammensætter vi samarbejde med Rejsebureauer pakkerejser til handicappede.

Læs mere om vejledning af handicappede.

Tag en handicaphjælper på rejsen

HandiCare Travel er et super firma med dygtiggjort sig i at planlægge udflugter for handicappede. HandiCare Travel ønsker at sammensætte udflugter for handicappede, hvor mennesker med et handicap kan rejse lige som alle andre. Det kan faktisk lade sig gøre, hvis den handicappede får en dygtig handicaphjælper med på rejsen.

Læs om handicapvenlige rejser her.

Gode rejser for handicappede

Er du pårørende til en handicappet, som er berettiget til en handicaphjælper gennem BPA ordningen? HandiCare vejleder dig til, hvordan du får en god handicaphjælper med på familieferien.

Læs mere her om Ferie for handicappede.

Er du eller I pårørende til en handicappet?

Så kan HandiCare hjælpe dig med hjælp eller give dig forslag om en rejsehjælper, hvor den handicappede får følge af en personlig hjælper. Vi giver pårørende handicapudflugter med en større sikkerhed og tryghed.

Læs meget mere om Ferie for handicappede på denne side.