Tv-Guide

Tv-guide den gang og i dag

Vi skal ikke mange år tilbage før at man var nød til at kigge i sin avis for at se hvad der kom i tv af tv-serier og film på de forskellige tv-kanaler. Det var da tidens tv-guide.

Der var ikke så mange tv-kanaler den gang som der i dag. Heldigvis kan man sige ellers ville avisen have fyldt det samme som en telefonbog. Så det tog ikke mange sekunder at scanne avisens tv-guide for film og tv-serier fra de tv-kanaler der var den gang.

Ulempen var at man jo var tvunget til at huske at købe avisen for at kunne tjekke tv-guiden. En anden ulempe var at hvis tv-stationerne som eksempelvis DR eller TV2 lavede ændringer i tv-programmerne sendetider eller pludselige valgte at ændre dagen hvor tv-programmet skulle vises kunne man ikke vide det før det var for sent.

Derfor kunne man tit blive slemt skuffede når man havde set i avisens tv-guide at der kom en film eller en tv-serie som man gerne ville se og som så ikke kom i tv alligevel.

Nutidens tv-guide er online

I dag er tingene heldigvis blevet meget nemmere når man gerne vil vide hvad der kommer af forskellige underholdning i tv. Med et par enkelte museklik på internettet finder du en gratis online tv-guide med information omkring alt hvad der kommer på de mange forskellige tv-kanaler som TV3, TV3+, DR, TV2, Kanal 5, Visat, Eurosport, Canal 6, Canal 9 og mange flere.

Der er mange ting der er smarte ved en online tv-guide. Bl.a. at du hele tiden er opdaterede med de rigtige tidspunkter på de forskellige tv-programmer. Skulle det ske at en tv-kanal ændre i deres tv-program flade kan de du få sekunder efter se ændringerne på den online tv-guide.

Det vil altså sige at du altid har de rigtige informationer omkring hvad der bliver vist i tv og hvornår det bliver vist. Når du lægger vejen forbi en tv-guide kan du også læse om forskellige tv-serier og film der kommer i fremtiden.

På denne måde kan du nemt holde dig opdaterede om ny og spændende underholdning som måske har din interesse. Du kan også nemt dele det du finder interessant på din tv-guide med dine venner og familie via Facebook og Google+ Hvem ved? Måske der flere andre end dig der syntes godt om den samme film eller tv-serie.