Kitesurf og Mountainbike

Kitesurf Kurser og Mountainbike Rejse

Her kan du læse om aktiv ferie i særklasse. Hvad med at bruge hele dagen i godt vejr og massere af unge mennesker fra hele verden - og samtidigt blive et ace til kitesurf eller hvad med at opleve storslået natur i alle terræn typer på mountainbike. Her kan du læse om kitesurf kurser og Mountainbike Rejser

 

Mountainbike Rejse

Kør på bjergsiderne via snoede stier i Frankrig og gennem passet til Schweiz. En fantastisk Mountainbike Rejse hvor man oplever natur lugte og kultur på en hel særlig vis. Mountainbike Rejser er for dig der ønsker at opleve naturen i Frankrig og Schweiz og for dig der godt kan lide at udfolde dig fysik. Læse mere her om Mountainbike Rejse.

Kitesurf Kurser

Lad mig benytte lejligheden til at fortælle om den fedeste ferieform hvor man er afsted blandt andre unge mennesker, man kan nærmest sammenligne det med højskole, hvor det eneste man foretager sig er at Kitesurfe. Samtidigt tilbyder de kurser i Kitesurf - således hvis du ikke har prøvet det før eller gerne bare vil være bedre. Læs mere om kitesurf kurser og kitesurf rejser her!