Sådan sparer du penge på kontorstole

Rigtig mange danskere – flere og flere – har i årevis købt kontorstole via internettet. Men desværre så betaler flere og flere alt for mange penge for en enkel model, som de helt sikkert kunne finde billigere et andet sted. I denne artikel kan du læse 3 trin om, hvordan du sparer penge på køb af kontorstole på nettet.

3 trin til mere besparelse

Mange går rundt og tror, at en kontorstol koster det samme alle steder. Rigtig mange tager alt for meget fejl, da priserne varierer mere end man lige tror. Men med research og lidt snilde kan man hurtigt spare sig selv for mange hundrede kroner.
Første trin:
Gør op med dig selv om, hvilken kontorstol du gerne vil købe. De forskellige kategorier indenfor kontorstole er som følgende ergonomiske, chef, høj ryg og lav ryg.
Alle de ovenfor nævnte stole har hver deres fordele og ulemper. Gå på Google og søg efter de forskellige navne, og find ud af hvad hvilke af dem du tror, vil dække dine behov.
Dernæst kan du i første omgang forsøge dig med PriceRunner, som sammenligner priser på produkter blandt tusindevis forhandlere i Danmark. Gå til deres hjemmeside og tast navnet ind på din kontorstol. Nu vil du få vist modellen fra alle forhandlerne, og ved at sortere i boksen til venstre kan du få den billigste pris vist først. Du vil garanteret blive overrasket over forskellen på den dyreste og billigste.
Andet trin
”Google er din ven”. Den har du garanteret hørt før, og det kan der være en god grund til. Andet råd er, at du går på Google.dk og skriver ”kontorstole”. Nu vil du få vist side 1 resultaterne med oversigten fra de forskellige forhandlere. Du vil hurtigt finde ud af at forhandlerne også har en sorteringsboks som PriceRunner, og denne skal du bruge til at sortere i priserne. På den måde vil du atter engang få den billigste ergomiske kontorstol vist først og dermed spare dig selv for penge.
Tredje trin
Sidste trin i denne artikel er, at du kan spare utrolig mange penge hvis du køber fra de mange salgsportaler på nettet som dba.dk eller guloggratis.dk. Brugte kontorstole behøver på ingen måde fejle noget som helst, og de kan sagtens være en god investering. Kigger du forbi disse sider, kan du spare helt op til 70 % sammenlignet med priserne for nye møbler.