Exchange server?

Hvorfor have en Exchange server?

Hvorfor skal man have en Exchange server? Kan man bruge det til noget eller er det bare endnu en måde at snyde folk for penge på? Hvis der skulle svares kort på disse spørgsmål, ville svarene lyde: “Man skal have Exchange server fordi det er smart og tidsbesparende” og “Exchange server er bestemt noget, man kan bruge i sin virksomhed!” Men det er jo bare påstande. Derfor vil der i det følgende blive givet nogle grunde til, hvorfor du og din virksomhed skal vælge at gøre brug af Exchange server. Hvilke fordele du kan drage nytte af og ikke mindst, hvad en Exchange server er. Lad os starte med det sidste først, for at få en fuld forståelse af konceptet, og hvilke fordele du kan drage af det.

En Exchange server er en Cloud-løsning, hvortil du kan overføre forskellige informationer, som herefter brugere af den pågældende Exchange server herefter kan tilgå og synkronisere forskellige enheder med - det være computere, tablets eller smartphones. En virksomhed bruger hovedsageligt tre ting, hvorfor det også er de tre ting, der kan synkroniseres med en Exchange server. De tre tinger kalender, mail og kontakter. Hermed kan du holde styr på vigtige aftaler, holde kontakten med kunderne eller ansatte gennem mail. Og med kontaktbogen kan du holde styr på kundernes eller dine ansatte telefonnummer og mail. Kort sagt er alle de vigtige informationer, som har forbindelse til din virksomhed, tilgængelige, uanset hvor det er du befinder dig på jorden. Blot der er en internetforbindelse kan du få adgang til oplysninger, som kan være vigtige i forbindelse af planlægning af møder, når du er på rejse eller blot på farten rundt i landet.

En anden grund til at du og din virksomhed skal vælge at gøre brug af en Exchange server, er at du slipper for at skulle investere i en server selv og undgår dermed alle de omkostninger, der er forbundet med at vedligeholde den samt at sætte den op. I stedet kan et firma tage sig af det arbejde, som er forbundet med at skulle holde en server kørende. Dette gøres for, at du kan få den mest flydende og mindst problemfyldte oplevelse, når du gør brug af din Exchange Server. Samtidig er serveren beskyttet med forskellige forsvarssystemer, så din data er sikret mod hacking, spam og andre farer. Fordi serverne har så megen kapacitet, behøver du heller ikke at bekymre dig om der nu er nok plads til alle din mails, så du undgår problemet med at ikke at kunne finde en gammel mail. Det hele er tilgængeligt til en hver tid og hvor som helst du befinder dig.